9.1 Хоол үйлдвэрлэлийн системийн тухай
Цэцэрлэг, сургууль, дотуур байрны хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний нэгдсэн мэдээллийн сан бүхий цахим систем
- Үдийн хоол хөтөлбөрт хамрагдсан хүүхдийн тоо
- Хоол үйлдвэрлэлийн бүртгэл
- Хоолны шим тэжээлийн хэмжээ харах, тооцоолох
- Хоолны цэс хуваарь үүсгэх, хянах
- Түүхийн эд материалын бүртгэл хөтлөх
- Стандарт өртгөөр шаардлагатай ТЭМ тооцох
- Тайлан мэдээг нэгтгэн боловсруулах
- Эцэг эх асран хамгаалагчид үдийн хоол олголт болон хоолны зураг харуулах гэсэн үйл ажиллагааг удирдана.
Хоолны жор технологийн гарын авлагад үндэслэн уг системийг хөгжүүлсэн.
Процессын зураглал